26 Ekim 2011 Çarşamba

WwW.SesLiDuY.CoM

ARTİSSSSSSSS DİYORKİİİİİİİİİ!!! OKUYUN!!!İŞTE GERCEK YÜZÜ

Değerli kullanıcılarımız simdi sizlere sesli ortamlarda yaşanan sahte ve eğlenceli aşklardan bahsedeceğim ESesliDuy sitesi yönetcisi olarak söyle anlatiyim 6 senelik sanal sesli chat hayatım boyunca bir çok kız ( yaratık )la beraber oldum . insanları sesli sohbet sitelerine girmelerindeki tek amaç sadece egolarını duygularını tatmin etmek :) siz nekadar öyle degil desenizde alışkanlık halinde bu siteler yeni giren bir kullanıcı diyelim geldiginde micte konusanı duyuyor. oo ses ne kadar guzel ne kadar tatlı etkileniyor tabiki bu bir ihtiyac ona hayran kalıyor ve baslıyor sohbete onun gibi yapmaya alışma sonra sesli cet tutkunu oluyor. Sonra erkeklerin aşk yapısı bir kızın goruntusu ve sesinden hoşlanıyor çunki burda herkez birbirine ulaşamıyor ulaşamadıgı için fazla çabak sarf ediyor buda erkek ve kız tarafının mutlu olması ve duygularını realden fazla almasına yetiyor . Belirli bir zaman sonsa çiftler buluşabiliyor yada buluşamadan bitiyor ama içimizde Eseslinde yaşanan aşk acısı kalıyor. Bu ortamda ses ve görüntü cok önemlidir..
Çiftler daha sonra eglendikleri odalarda zaman geçiriolar ve daha daha sonra siteye yeni gelenlerin seslerine goruntulerine hayran olup aldatmaya başlıyorlar.. yani sevgi diye bir şey kalamamış oluyor sadece hayranlık ve alışkanlık sanalda yaşanan aşklar ne kadar kotu olursa olsun size bir tek kelime söylemek isterim SesliBende ailesi olarak Gözümüzle Gördügümüzümü yoksa Ruhumuza Dokunabilenimi severiz. !!
Sanalda olsa aşka saygı duymalıyız yaşanırken gerçek ve mert bir sekilde yola cıkmalıyız .. oyle ,telefon nosunu, msn adresini,ev ve kisişel bilgileri iç çamaşır gibi degiştirenlerden uzak duralım . !! Bir bayan telefonu sizden gizliyorsa veya vermiyorsa bilki o sizinle zaman geçiriordu ondan hemen uzakduralım. gunduzleri sizden uzak ise aksam vakti geliyorsa yine uzak duralım sadece vakit kaybı uzuntu yaşarsınız .. Mantıklı bir aşk yaşamak daha iyidir. Sevgililer 3 aya yakın bir sürede buluşmalılar :) nekadar uzun olursa okadar ulaşılmazlık sizin ilişkinizi zedeler .. Erkekler içinde bir tavsiye.. sizde delikanlıca mertçe ilişki yaşayın artık durtülerinizden kurtulun her gelen kızın sesinden hoşlansanız dahi yüreginizi terbiye edin ama ASLA ve ASLA kızlara güvenmeyin !! bilki size realinden yer ayırana kadar :) Sevgili Dostlarım arkadaşlarım bu yazım bu kadar bana kızan kızlar ve erkekler beni affedin gerisine daha sonra devam ediceğim

TÜRKİYENİN EN KALİTELİ SESLİ SOHBET SİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder